Kategorie

Parafín kosmetický natural 52-54°C 2kg

Parafín kosmetický natural 52-54°C 2kg
Parafín kosmetický natural 52-54°C 2kg Parafín kosmetický natural 52-54°C 2kg Parafín kosmetický natural 52-54°C 2kg
Výrobce: Made in EU
Model: AMB440945-2
Dostupnost: Na skladě
Cena: 239,00 CZK 168,00 CZK
Bez daně: 138,84 CZK
Množství:  
   - NEBO -   

Parafín kosmetický natural 52-54°C 2kg. 

Kerawax Parafín kosmetický natural 52°C 2kg

Jednoduchá manipulace s perličkami v porovnání s deskovým parafínem.

Parafín kosmetický natural 52-54°C je surovina, která se používá k výrobě náplní vhodných pro kosmetické a léčebné účely a to formou parafínových zábalů.
Obecně můžem říci, že parafín je speciální vosk, který při vhodném použití lokálně prokrvuje pokožku až do nejhlubších vrstev, změkčuje ztvrdlou kůži, uvolňuje póry a vyhlazuje vrásky.
Při aplikaci teplého parafínového zábalu dojde k uvolnění svalů a kloubů.  
Náplně vyrobené z uvedeného kosmetického parafínu
 se hojně využívájí k rehabilitačním účelům, například při onemocnění kloubů.
Před vlastní aplikací doporučujeme provést dezinfekci
Surovina se dodává ve formě perliček v pytlích o hmotnosti 25kg.

Přidejte, prosím, příměs vyrobenou z parafínového (mediciálního) oleje což je v podstatě tekutý parafínový olej neutrální povahy. Poměr 1:10. Parafínová lázeň tím získá nové vlastnosti (vláčnost) - parafín jde krásně a bez problémů odstranit. Dále se sníží teplota tání parafínové náplně.  

Náplně vyrobené z uvedeného parafínu se rozpouští v parafínových vaničkách, lázních nebo nahřívačích.

Teplotní rozsah:
52 - 54°C

Analytický certifikát je k dispozici na provozovně v Poděbradech jinak na vyžádání při prodeji.

 

Sociální sítě - Při odkazování na naše stránky používejte, prosím, frázi (hashtag) #amalashop Děkujeme.

Teplota
Rozsah 52-54°C
Balení
Balení 2 kg

Napsat recenzi

Vaše jméno a příjmení:


Vaše recenze: Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Ověření



Popis

Parafín kosmetický natural 52-54°C 2kg. 

Kerawax Parafín kosmetický natural 52°C 2kg

Jednoduchá manipulace s perličkami v porovnání s deskovým parafínem.

Parafín kosmetický natural 52-54°C je surovina, která se používá k výrobě náplní vhodných pro kosmetické a léčebné účely a to formou parafínových zábalů.
Obecně můžem říci, že parafín je speciální vosk, který při vhodném použití lokálně prokrvuje pokožku až do nejhlubších vrstev, změkčuje ztvrdlou kůži, uvolňuje póry a vyhlazuje vrásky.
Při aplikaci teplého parafínového zábalu dojde k uvolnění svalů a kloubů.  
Náplně vyrobené z uvedeného kosmetického parafínu
 se hojně využívájí k rehabilitačním účelům, například při onemocnění kloubů.
Před vlastní aplikací doporučujeme provést dezinfekci
Surovina se dodává ve formě perliček v pytlích o hmotnosti 25kg.

Přidejte, prosím, příměs vyrobenou z parafínového (mediciálního) oleje což je v podstatě tekutý parafínový olej neutrální povahy. Poměr 1:10. Parafínová lázeň tím získá nové vlastnosti (vláčnost) - parafín jde krásně a bez problémů odstranit. Dále se sníží teplota tání parafínové náplně.  

Náplně vyrobené z uvedeného parafínu se rozpouští v parafínových vaničkách, lázních nebo nahřívačích.

Teplotní rozsah:
52 - 54°C

Analytický certifikát je k dispozici na provozovně v Poděbradech jinak na vyžádání při prodeji.

 

Specifikace

Teplota
Rozsah 52-54°C
Balení
Balení 2 kg

Napsat recenzi

Vaše jméno a příjmení:


Vaše recenze: Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Ověření



Podobné zboží/Příslušenství

Italwax Parafín citron 500 ml
119,00 CZK
dočasně vyprodáno
Dát do košíku
Italwax Parafín orchidea 500 ml
119,00 CZK
dočasně vyprodáno
Dát do košíku
Štítky parafín, vosk
AMALA, s. r. o. - obchodní dům #amalashop © 2020